Ugrás a fő tartalomra
Kaposvári Nagypiac - 7400 Kaposvár, Baross G. u. 5-13.

Vasárnap is mindent egy helyen: Kaposvári Nagypiac

2015-03-13

Március 22-től még több üzlet lesz nyitva vasárnaponként a Kaposvári Nagypiacon: friss és egészséges élelmiszerárukat, háztartási eszközöket és vegyi árukat vásárolhatunk, kinyit a Helyi Termékek Boltja, a dohány- és a kertészbolt, az újságos, a presszó és több ruhaüzlet, ráadásul ingyenes lesz a parkolás.

Magyarországon a kereskedelmi forgalom 11 százaléka esik vasárnapra. Mintegy 873 ezren vásárolunk a hét utolsó napján. A vasárnapi zárva tartás miatt nagyon sokan fogják a nagybevásárlásukat előrébb hozni, csakhogy a szombatok már eddig is a legzsúfoltabb napok voltak a hipermarketekben és a diszkontokban.

– Aki el akarja kerülni a borzasztó tumultust, annak egy megfelelő választási lehetőséget kínál a nagypiac – érvelt Frank József ügyvezető. – A családok számára legkeresettebb terméktípusok nálunk egy helyen beszerezhetők, ráadásul mindig friss és házias élelmiszereket kínálnak az itteni boltok. Ettől kezdve vasárnaponként parkolási díjat sem kell fizetni. A visszajelzések szerint az is vonzó, hogy a piacoknak az egész világon mindenhol sajátos hangulatuk van.

Vasárnap délelőttönként nemcsak friss zöldségeket, gyümölcsöket, tejtermékeket, halakat, hús- és pékárukat kínál a piac, hanem pecsenyesütő, dohány- és kertészbolt, háztartási eszközök és vegyi áru, újságos, presszó, a Helyi Termékek Boltja és ruhaüzletek is várják a vevőket.

nagypiac_kaposvar_vasarnap_is

Vasárnap is mindent egy helyen: Kaposvári Nagypiac