Ugrás a fő tartalomra
Kaposvári Nagypiac - 7400 Kaposvár, Baross G. u. 5-13.

Küldetés és történet

Piac_Megnyito_01A Kaposvári Nagypiacot teljesen felújította és bővítette a város az elmúlt években. 2011-ben egy új vásárcsarnokkal és parkolóházzal gazdagodott, 2013-ban a régi, ’60-as években átadott épületet korszerűsítették, majd elkészült az új ruhaudvar is. Jelenleg zajlik a terület térkővel való burkolása, és a Kaposvári Élelmiszer Védjegy program keretében épül egy helyi termékeket árusító üzlet.

A megjelenésében impozáns, funkciójában korszerű, kényelmes, vonzó létesítmény-együttest a Kaposvári Nagypiac Kft. üzemelteti. A cég 2010 júniusában jött létre Kaposvár MJ Város alapító tulajdonaként. A kft. 2011. január 1-től csatlakozott a Kaposvári Közszolgáltató Holdinghoz, annak érdekében, hogy a működést egy közös rendszer alapján hatékonyabbá, ésszerűbbé és költségtakarékosabbá tegyék.

panorama


A Nagypiac a következő szolgáltatásokkal várja az árusokat és a vevőket:

  • bérelhető üzlethelyiségek, fedett és szabadtéri elárusítóhelyek
  • 2 szintes, 150 gépkocsi-férőhelyes, őrzött, automata parkolóház
  • 1 teher- és 3 személylift szolgálja a bérlők és vásárlók további kényelmét
  • kulturált, szép, korszerű üzletközpont-színvonalú, de a régi piac előnyeit és hangulatát is magában foglaló környezet.

Szeretettel várja Önt is a Kaposvári Nagypiac friss és egészséges zöldségekkel, gyümölcsökkel, minőségi hazai termékekkel, a környékbeli kis- és őstermelők áruival!

 

piaci_footer_k